Portfolio

Ik ben een freelance tekstschrijver, (eind)redacteur, content creator en social media expert. Zoek jij iemand die prikkelende teksten voor je on- en offline kanalen kan schrijven? Wil je de online presence van je bedrijf vergroten, maar weet je niet hoe? Of wil je je klanten op een pakkende en originele manier bereiken via social media? Ik kan je helpen!

Mijn ervaring

Ik sta sinds begin 2019 ingeschreven bij de KvK en werk sindsdien voor verschillende merken. Zo ben ik bijna twee jaar werkzaam geweest voor Flow Magazine als online redacteur, waar ik mede-verantwoordelijk was voor de content op alle online kanalen van Flow Magazine, zowel de Nederlandse als internationale. Op dit moment werk ik voor Startpagina.nl en Margriet.nl als online redacteur, en je kunt hier al mijn schrijfsels vinden.

Mijn expertise

Vanuit mijn werkervaring heb ik kennis van SEO, Google Analytics en creatief schrijven. Vanuit mijn opleidingen Media & Communication en Media & Business aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik kennis van marketing, communicatie en PR.

Mijn interesses

Ik heb een breed aantal interesses en vind het ook leuk om in verschillende onderwerpen te duiken waar ik nog niet veel van weet. Op dit moment ben ik het meeste bezig met literatuur, lifestyle, spiritualiteit, filosofie, self-care en interieur.

Mijn doelen

Op dit moment zou ik vooral graag meer ervaring willen opdoen met het creëren van een online aanwezigheid voor (beginnende) kleine bedrijven. Zou jij je klanten graag willen trekken via Instagram, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of denk je dat jouw content aandacht op Pinterest verdient, maar is dit platform voor jou nog abracadabra? Wil je jouw kennis van jouw vak delen met de rest van de wereld, maar vind je het moeilijk dit te vertalen naar pakkende teksten? Stuur me dan vooral een berichtje op contact@thatbrunette.nl.

 

23 oktober 2019